3D-print & ontwerp engineer

Functieomschrijving

Om zijn 3D print team te versterken is Melotte op zoek naar een technisch profiel met opleiding “Professionele bachelor in ontwerp- en productietechnieken” of gelijkwaardig.

Aan de hand van technische tekeningen of STL files bereid je het 3D print proces voor, stelt de machines in en zorgt er voor dat het uiteindelijke product via 3D printen vervaardigd wordt met de juiste kwaliteit en tegen de afgesproken deadlines. Je adviseert het sales team met betrekking tot prijscalculaties en technische haalbaarheid.

Verder word je ook betrokken bij het uitwerken van bepaalde CAD ontwerpen op vraag van de klant.

Profiel

Als ideale kandidaat beschik je over een analytisch denkvermogen en technisch inzicht. Je hebt ervaring met het ontwerpen in Inventor. Je hebt de ambitie om door te groeien tot specialist in het 3D-printen in metaal. Afhankelijk van jouw kennis wordt hierin een opleiding op maat voorzien. Je handelt proactief en bent bereid zowel zelfstandig als in team voortdurend het beste van jezelf te geven. Je bent gemotiveerd om deel uit te maken van een gedreven team en je hebt een flexibele ingesteldheid.

Plaats tewerkstelling:

Melotte
Industrieweg 2019
3520 Zonhoven

Wie zijn wij:

Melotte in Zonhoven (België) is gespecialiseerd in het maken van onderdelen met hoge precisie, complexe vormen, in speciale materialen en kleine aantallen. Bij de productie worden zowel klassieke methodes (draaien, frezen, slijpen en vonkerosie) als moderne 3D-printtechnieken ingezet. Vanaf de conceptfase ondersteunt Melotte zijn klanten en de ingenieurs dragen dialoog en samenwerking hoog in het vaandel. Melotte levert aan een uiterst gediversifieerde internationale markt, onder meer in de petrochemie, medische gespecialiseerde apparatenbouw, chemie en farmaceutica.

Contract:

Wij bieden een contract van onbepaalde duur waarbij je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Heb je interesse in deze functie?

Mail snel jouw CV en motivatiebrief naar HR@melotte.be

Voor verdere vragen: Peter Perremans, tel: 011/539956, email: HR@melotte.be

Apply online