CNC Slijper M/V

Voor de functie CNC Slijper is de firma Melotte op zoek naar een technisch profiel met opleiding mechanische vormgevingstechnieken of gelijkwaardig.

Aan de hand van technische tekeningen werk je hoog nauwkeurige onderdelen af. Je kiest de te gebruiken gereedschappen, stelt de machines in en voert vervolgens de bewerkingen uit. Je werkt precies op nauwkeurige maattoleranties en doet diverse tussentijdse controles en metingen aan de machine. Je levert verzorgd werk af volgens het gevraagde afwerkingsniveau.

Gezocht profiel:

Als ideale kandidaat beschik je over een analytisch denkvermogen en technisch inzicht. Je hebt ervaring met het bedienen van conventionele en/of CNC gestuurde rondslijp- of vlakslijpmachines. Kennis van Fanuc is een pluspunt. Je hebt de ambitie om door te groeien tot specialist in het CNC slijpen. Afhankelijk van jouw kennis wordt hierin een opleiding op maat voorzien. Je handelt proactief en bent bereid zowel zelfstandig als in team voortdurend het beste van jezelf te geven. Je bent gemotiveerd om deel uit te maken van een gedreven team, hebt een flexibele ingesteldheid en bent bereid in ploegendienst (ochtend/middag) te werken.

Plaats tewerkstelling:

Melotte
Industrieweg 2019
3520 Zonhoven

Bedrijfsomschrijving:

Melotte in Zonhoven (België) is gespecialiseerd in het maken van onderdelen met hoge precisie, complexe vormen, in speciale materialen en kleine aantallen. Bij de productie worden zowel klassieke methodes (draaien, frezen, slijpen en vonkerosie) als moderne 3D-printtechnieken ingezet. Vanaf de conceptfase ondersteunt Melotte zijn klanten en de ingenieurs dragen dialoog en samenwerking hoog in het vaandel. Melotte levert aan een uiterst gediversifieerde internationale markt, onder meer in de petrochemie, medische gespecialiseerde apparatenbouw, chemie en farmaceutica.

Arbeidscontract:

Wij bieden een contract van onbepaalde duur waarbij je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Heb je interesse in deze functie?

Ontdek in deze testimonial hoe het is om bij Melotte te werken.

Mail snel jouw CV en motivatiebrief naar HR@melotte.be

Voor verdere vragen: Peter Perremans, tel: 011/539956, email: HR@melotte.be

 

Apply online